Pelin - kitajsko zelišče, ki uniči 98% rakavih celic v 16 urah

Pelin - kitajsko zelišče, ki uniči 98% rakavih celic v 16 urah

Vnesel admin, 04.02.2014, 0 Komentarjev

Pred 150 leti je bil rak zelo redek.  Zaradi nezdravega načina življenja, onesnaženega okolja, predelanih živil, sladkorja, nizke kakovosti mesa in mlečnih izdelkov pa je rak v današnjih časih zelo razširjen.

 

Obstoječa zdravljenja večinoma poškodujejo tudi zdrave celice. V nedavni raziskavi, ki sta jo opravila znanstvenika Henry Lai in Narendra Singh iz Univerze v Washingtonu, pa sta ugotovila da artemisinin skupaj z železom uniči do 98% celic raka dojke v 16 urah ne da bi poškodoval zdrave celice.

 

Sama rastlina povzroči zmanjšanje celic raka dojke za 28%, v kombinaciji z železom pa skoraj popolnoma uniči rakave celice.

 

Ker je pelin dokaj redka rastlina, biotehnološka podjetja iščejo načine za množično proizvodnjo te zdravilne kitajske rastline. 

 

Vir: trueactivist.com

 

Kljub pozitivnim pričakovanjem glede zdravilnega delovanja rastline pa je najbolje poskrbeti za preventivo. Pogosto se za zdravje zanimamo šele takrat ko zbolimo. Telo je izjemen instrument vendar mu moramo dati možnost. Pri tem je pomembno, da se izogibamo stresu, nezdravemu načinu življenja, poskrbimo za redno rekreacijo. Uživamo zdravo hrano v ustreznih količinah. Pijemo dovolj vode ter se izogibamo kajenju in drugim nezdravim razvadam. Pomemben je tudi pozitiven odnos do življenja. Kar mislimo, to postajamo.